MYSTERY ZILLION တွင် English သို့မဟုတ် Unicode ဖြင့်သာ အသုံးပြုခွင့်ရှိသည်။ ဇော်ဂျီ ၊ ဧရာ စသည်တို့ကို အသုံးပြုခွင့် မရှိ။ Unicode fonts များမှာ Mon3,Yunghkio, Myanamr3 စသည်များ အသုံးပြုနိုင်သည်။ Unicode Guide ကို ဒီမှာ Download ချပါ။ Zawgyi to Unicode Converter
Don't share ebook or software if nobody request. You can find free book websites on here. We are welcome for discussion or asking question instead.

စျေး နုန်း လေး သိ ချင် လိူ.

edited November 2008 in Other
ကျွန် တော် computer လေး ဘယ် လောက် နဲ.ရောင်း ရင် ကောင်း မ လဲ သိ ချင် လို.ပါ ။
MSI p35 board
Memory 1 G
ASUS DVD RW
Seagate 250 G HDD (sata)

မှတ်ချက်များ

  • edited October 2008 Registered Users
    အဓိကဖြစ်တဲ့ CPU တွေ နောက် Graphic card memory တွေလဲထည့်ရဦးမယ်လေဗျ
  • edited October 2008 Registered Users
    CPU duel core 2.0
    VGA onboard:D:D:D
    HDD 250 seagate
    1G kingston
    MSI P35
    ASUS DVD RW
    ၀ယ် ထား တာ မ ကြာ သေး ဖူး
    ၃ လလောက် တော.ရှိ ပြီ။
    Game Play လို. မ ကောင်း လို.:D:D:D
  • edited October 2008 Registered Users
    CPU duel core 2.0
    VGA onboard:D:D:D
    HDD 250 seagate
    1G kingston
    MSI P35
    ASUS DVD RW
    ၀ယ် ထား တာ မ ကြာ သေး ဖူး
    ၃ လလောက် တော.ရှိ ပြီ။
    Game Play လို. မ ကောင်း လို.:D:D:D

    Game Play ချင်ရင် VGA ကဒ် ထပ်ဆိုက်လိုက်လေ။ onboard မို့လို့ ဆော့လို့ မကောင်းတာ နေမှာပါ။ ကျန်တာတွေက မဆိုးပါဘူး။ ပြန်ရောင်းရင်တော့ ၀ယ်တဲ့ စျေးအတိုင်း ပြန်ရနိုင်မှာ မဟုတ်ဘူး။
  • edited October 2008 Registered Users
    ကျွန် တော် computer လေး ဘယ် လောက် နဲ.ရောင်း ရင် ကောင်း မ လဲ သိ ချင် လို.ပါ ။
    MSI p35 board
    Memory 1 G
    ASUS DVD RW
    Seagate 250 G HDD (sata)


    ဒါကတော့ ကွန်ပျူတာစျေးနှုန်း အကြမ်းဖျဉ်း တွက်လို့ ရတဲ့ ဆိုဒ်လေးဖြစ်ပါတယ်။
    [URL]http://www.alpha.com.mm/alphaprice/alphaprice.php[/URL]
    
  • edited October 2008 Moderators
    mdy မှာဆိုရင် 150,000Kyats ထက်ပိုရမှာမဟုတ်ဘူး.......(ဒါတောင်ပိုပြောထားတာ)
    site ကတော့ မမှန်ပါဘူး..စျေးနှုန်းတွေက
    အနော်တော့ ဒီလိုပြန်သွင်းတယ်.....
    ကိုယ့် ရောင်းချင်တဲ့ product ရဲ့ တံဆိပ်ကို ဒီမှာ ဘယ်သူကိုယ်စလှယ်ယူထားလဲ...ဟီး..:D:D ဒီမှာပြန်မသွင်းဘူး...ဒီကနေ တဆင့် ပြန်ယူတဲ့ ဆီကို သွင်းတယ်......နှစ်ဆင့်ဆိုပြီးစျေးပိုမရဘူးလို့ မထင်နဲ့ သူတို့ကလဲ အနည်းနဲ့အများပြန်စစ်တယ်.....အပြင်မှာဒီလိုပိုက်ပိုက် ရရင်ပြီးရောဆိုပြီးရောင်းတာထက်တော့သာပါတယ်........
  • edited October 2008 Registered Users
    တော် ပီ ဗျာ..ရောင်း တော.ဗူး...
    Mother board နဲ. CPU ပဲ change လိုက် တော. မယ်
    ပိုက် ပိုက် ရှိ ဗူး :O:O:O
  • edited October 2008 Registered Users
    တော် ပီ ဗျာ..ရောင်း တော.ဗူး...
    Mother board နဲ. CPU ပဲ change လိုက် တော. မယ်
    ပိုက် ပိုက် ရှိ ဗူး :O:O:O

    အွန့် ...
    ပိုက်ပိုက် မရှိဘူးလဲ ပြောတယ်။ mother board နဲ့ processor တော့ လဲမယ်တဲ့။ မြန်မာနိုင်ငံ အနေအထားနဲ့ ယှဉ်ရင် processor duel core 2.0GHz က မနိမ့်ပါဘူး။ မာသားဘုတ်(MSI P35) ကလည်း ဒီလောက် အနိမ့်ကြီး မဟုတ်ပါဘူး။ (ကျွန်တော့ အထင်ပေါ့) ဂိမ်းဆော့ဖို့လောက်ဆိုရင် VGA ကဒ် 256 MB လောက် ထက်ဆိုက်လိုက်ရင် အဆင်ပြေသွားမယ် ထင်ပါတယ်။ ကျွန်တော် သိသလောက် အကြံပေးကြည့်တာပါ။
  • edited October 2008 Registered Users
    သား က Crysis က စား ချင် တာ ဗျ.....:D:D:D
    ဘာ လုပ် လိုက် ရ မ လဲ ဗျာ ...:O:O:O
  • edited October 2008 Registered Users
    I think your computer needs only VGA so add 512 NB Nvidia card that will solve I hope.
  • edited October 2008 Registered Users
    Nvidia 8500/512M will be suitable for you.
    If you can spend more, 8600/512 is around 100usd.
    Below is Crysis Recommended Requirements.
    CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
    Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent
    RAM: 1.5Gb
    HDD: 6GB
    Internet: 512k+ (128k+ upstream)
    Optical Drive: DVD
    Software: DX10 with Windows Vista
  • edited October 2008 Registered Users
    So i need only VGA
    But one of my fr said my mother board and Processor is not good for playing Crysis
    That is why i want to change my MB and CPU.:6::6::6:
  • edited October 2008 Registered Users
    Yes.
    Crisis game use all resource of CPU.
    Nvidia card also use CPU resource to boostup graphic performance.
    So CPU can be bottleneck.
    If you can spend more, Q6600 quad-core is more suitable, but core2duo also can be used.
    About your motherboard, even idon't like that brand, you can use it if it is in stable.
  • edited October 2008 Registered Users
    Yes.
    Crisis game use all resource of CPU.
    Nvidia card also use CPU resource to boostup graphic performance.
    So CPU can be bottleneck.
    If you can spend more, Q6600 quad-core is more suitable, but core2duo also can be used.
    About your motherboard, even idon't like that brand, you can use it if it is in stable.
  • edited October 2008 Registered Users
    But i can't play very well
    i use my fr's VGA card that you said to me !
    how bad is it
    :(
    ထစ် နေ တယ်
  • edited October 2008 Registered Users
    brand and model of that vga please..
    game resolution and effect please..
  • edited October 2008 Registered Users
    8500/512m :65::65::65::65:
  • edited October 2008 Registered Users
    brand mean ASUS, Saphaire, Gigabype, MSI, Innovision, Eagle, ...
    model means, EN8500GT Silent/HTP/512M, NX8500GT....
  • edited October 2008 Registered Users
    တိ ဗူး:d:d:d:d
  • edited November 2008 Registered Users
    ကျွန် တော် computer လေး ဘယ် လောက် နဲ.ရောင်း ရင် ကောင်း မ လဲ သိ ချင် လို.ပါ ။
    MSI p35 board
    Memory 1 G
    ASUS DVD RW
    Seagate 250 G HDD (sata)
    you should to buy 256mb of msi graphic card,if you buy it you can play the hot game with good performance
  • edited November 2008 Registered Users
    http://www.alpha.com.mm/alphaprice/alphaprice.php

    အဲဒီမှာ ကွန်ပျူတာ၀ယ်ရင် ရောင်းရင်ဘယ်လောက်ရမလဲဆိုတာ တွက်ချက်ပေးပါတယ်။
    သွားကြည့်လိုက်ပါ..... အကျိုးရှိပါလိမ့်မယ်။ :103: :103:
  • edited November 2008 Registered Users
    သား က Crysis က စား ချင် တာ ဗျ.....:D:D:D
    ဘာ လုပ် လိုက် ရ မ လဲ ဗျာ ...:O:O:O

    ဒါများဗျာ... ကျနော့်စက်ဆိုဘယ်လိုလုပ် မလဲ
    Cpu P4 Celeron 2.4
    Board Asus P5GCMX ပေါပေါကြီး
    Graphics က nVidia 8400 GS 512M
    Memory Dual 1Gx2 = 2G
    Crysis အေးဆေး ဆော့လို့ရပါတယ်... ကျနော်ဆို ဆော့လို့အောင်သွားပေါ့(ကြွားတာ)
    warhead တော့ဆော့ရသေးဘူး
    Graphics detail တော့ low ထားထားရတာပေါ့ဗျာ..
    ဒါတောင် CPU မနိုင်လို့... smooth ပဲ... အခုတောင် Far Cry 2 ဆော့မလို့လုပ်နေပီ.. Install လုပ်လိုက်ဦးမယ်... :P

    ဂရပ်ဖစ်ကဒ်လဲပြီး memory တိုးလိုက်ရင်အဆင်ပြေသွားမှာပါ...
Sign In or Register to comment.