MYSTERY ZILLION တွင် English သို့မဟုတ် Unicode ဖြင့်သာ အသုံးပြုခွင့်ရှိသည်။ ဇော်ဂျီ ၊ ဧရာ စသည်တို့ကို အသုံးပြုခွင့် မရှိ။ Unicode fonts များမှာ Mon3,Yunghkio, Myanamr3 စသည်များ အသုံးပြုနိုင်သည်။ Unicode Guide ကို ဒီမှာ Download ချပါ။ Zawgyi to Unicode Converter
Don't share ebook or software if nobody request. You can find free book websites on here. We are welcome for discussion or asking question instead.

Help me ! laptop firmware

edited November 2008 in Help Desk
ကျနော် laptop compaq presio CQ45 က firmware version 1.2 ကို update 1.4 လုပ်လိုက်တယ် ပြီးတော့ vista မရလို့ ဆို ပြီး firmware version 1.2 ပြန် run လိုက်တယ် ပြီးသွားတော့ ဘာမှပေါ်မလာတော့ ဘူး
ဗျ
ကူပါအုန်းဘယ်လို လုပ်ရမလဲ ကျနော် မသိတော့ ဘူး

မှတ်ချက်များ

  • edited November 2008 Registered Users
    ကျနော်ကို ဥုံ ............... ဖွ နည်းလေးပေးပါအုန်းကျေးဇူးပြုပြီးတော့
    ကျနော် သုံးရတာလဲမကြာတေးဘူး ထပ်လဲမ၀ယ်နိုင်လို့ပါ
    please help me :77::77::77::77:
  • edited November 2008 Registered Users
    Danger Sai wrote: »
    ကျနော် laptop compaq presio CQ45 က firmware version 1.2 ကို update 1.4 လုပ်လိုက်တယ် ပြီးတော့ vista မရလို့ ဆို ပြီး firmware version 1.2 ပြန် run လိုက်တယ် ပြီးသွားတော့ ဘာမှပေါ်မလာတော့ ဘူး
    ဗျ
    ကူပါအုန်းဘယ်လို လုပ်ရမလဲ ကျနော် မသိတော့ ဘူး

    အတို window ကနကို vista လား ။ xp ကနေ vista ပြောင် ဖို update လုပ်ရင်းနဲ.ဖြစ်တွား တာ လား။ အနော် မ ရှင်းလို
    :106:
  • edited November 2008 Registered Users
    နစ်ခုလုံးတင်မှာ ကျ windows သုံးခု တင်မလို့ လုပ်ရင်းလုပ်ရင်းနဲ့ .......

    vista xp linux

    ကျနော် အာက vista နဲ့ ဆို ok ပါတယ် တာပေမယ့် ကျန်တဲ့ ၀င်းတိုးတွေတင် ချင်တော့ အလွယ်နည်းလိုချင်လို့ AHCL mode ကို IDE mode ပြောင်းချင်လို့ firmware update လုပ်ရင် ရမလားလို့ စမ်းကြည့်တာ တာပေမဲ့ မထူးပါဘူး
    firmware လဲ update ပြီးရော vista ပြန်တင်တော့ error ဘဲ တက်နေလို့ firmware အသစ်က vista နဲ့ သိပ် အဆင်မပြေလို့ version နိမ့် တဲ့ ဟာကို ပြန်ထဲ့လိုက်တာ တစ်ခါထဲ စက်က ကောင်းသွားရော ဘာမှကို ပေါ်မလာတော့ တာ ဟီး ခုဆို power ဖွင့်ထားရင် screen မှာ ပါမှမပေါ်တော့ ဘူး စက်တော့ run နေတယ်
  • edited November 2008 Registered Users
    အနော်ကို အဖြေမပေးရင် mz ကိုမချစ်တော့၀ူးနော် :p:p:p
  • edited November 2008 Registered Users
    Danger Sai wrote: »
    အနော်ကို အဖြေမပေးရင် mz ကိုမချစ်တော့၀ူးနော် :p:p:p

    firmware downgrade လုပ်လိုက်လိုလား။ firmware ကိုတေတေချာချာ Install မလုပ်လို.လား။ firmware ကအတို. computer နဲ.မကိုက် လို.လား။ အတ.ို computer က ဘာမမ ပေါ်တော့ ခက်ပြီ ။ သိတဲ့တိုတို ကြီးတွေ ပြောပြပါ အုံး ။အနော် လဲသိ ချင် ပါတယ် :77:
  • edited November 2008 Registered Users
    ကျနော် က တောင်းထားတာ model နဲ့ နံပတ်နဲ့ အသိကျ တောင်းထားတယ် နောက်ပြီးmodelကိုတောင်းထားပါတယ် မမှားပါဘူး

    admin တွေ ဒီ thread လေးဖတ်မိရင် ပိတ်လိုက်တာဘဲ ဖြစ်ဖြစ် delete ဘဲ ဖြစ်ဖြစ် လုပ်ပေးလိုက်ပါ ကျေးဇူး ကျနော် အသစ်ဘဲပြန် ၀ယ်လိုက်ပြီ
Sign In or Register to comment.