MYSTERY ZILLION တွင် English သို့မဟုတ် Unicode ဖြင့်သာ အသုံးပြုခွင့်ရှိသည်။ ဇော်ဂျီ ၊ ဧရာ စသည်တို့ကို အသုံးပြုခွင့် မရှိ။ Unicode fonts များမှာ Mon3,Yunghkio, Myanamr3 စသည်များ အသုံးပြုနိုင်သည်။ Unicode Guide ကို ဒီမှာ Download ချပါ။ Zawgyi to Unicode Converter
Don't share ebook or software if nobody request. You can find free book websites on here. We are welcome for discussion or asking question instead.

network folder မမြင်ရတော့ပါ

edited December 2008 in About Forum
registry ထဲ၀င်ပြီး.network နဲ့ ပတ်သက်တဲ့..ဟာ ကို ဖျက်လိိုက်မိတယ်..
အခု..စက်မှာ network card နှစ်ကဒ် ရှိတာ..run ထဲက နေပြီး
ncpa.cpl လို့ရိုက်ရင်.. ဘာမှ မပေါ်တော့ပါ..
error code ကတော့ "network folder was empty, unable to retrieve" ဆိုပြီး ပေါ်နေပါတယ်..

registry fix လုပ်ကြည့်တာလည်း ..မရပါဘူး.. နည်းလမ်းလေးများ မစ စေလိုပါတယ်..

regards all!:77:

မှတ်ချက်များ

  • edited December 2008 Registered Users
    nayzaraung wrote: »
    registry ထဲ၀င်ပြီး.network နဲ့ ပတ်သက်တဲ့..ဟာ ကို ဖျက်လိိုက်မိတယ်..
    အခု..စက်မှာ network card နှစ်ကဒ် ရှိတာ..run ထဲက နေပြီး
    ncpa.cpl လို့ရိုက်ရင်.. ဘာမှ မပေါ်တော့ပါ..
    error code ကတော့ "network folder was empty, unable to retrieve" ဆိုပြီး ပေါ်နေပါတယ်..

    registry fix လုပ်ကြည့်တာလည်း ..မရပါဘူး.. နည်းလမ်းလေးများ မစ စေလိုပါတယ်..

    regards all!:77:
    အကိုရဲ.Networkက internet connection ရနေဆဲပဲလား
    ရနေဆဲဆိုရင်တော့ဒါလေးကိုစမ်းကြည့်လိုက်နော်

    ဟိဟိအမေးနဲ.အဖြေတက်တက်စင်လွဲနေရင်လဲပြောဦးနော်
    ဒီcommand လေးတွေကိုtypeကြည့်ပီးrunကြည့်လိုက်နော်
    regsvr32 netshell.dll
    regsvr32 netcfgx.dll
    regsvr32 netman.dll
  • edited December 2008 Registered Users
    hello! ko zayarhtet!
    ကျွန်တော် အဲဒီ command အတိုင်း..စမ်းကြည့်ပြီးသွာပြီဗျ..
    successfully ဖြစ်တယ်.. ဒါပေမယ့်..မမြင်ရသေးဘူး..
    netshfix နဲ့လည်း လုပ်ကြည့်တယ်.. successful ဖြစ်တာပဲ..
    ဒါပေမယ့်..မမြင်ရသေးဘူးဗျ..
    ကျေးဇူးတင်ပါတယ်ဗျာ..အခုလိုဖြေပေးတာ...
    တစ်ခြား..လုပ်လို့ရမယ့် နည်းလမး်လေး..ရှိရင်..ပြောပေးပါဦးနော်..



    nayzar:77:
  • edited December 2008 Registered Users
    ဟုတ်ကဲ့အကိုရဲ. network က Service ရှိတယ်ပေါ့??
    အကိုရဲ.network card ကိုတစ်ချက်ပြန်စစ်ကြည့်ဦး


    သိတဲ့အကိုတွေလဲ၀င်ပြောပေးကြဦးနော်
    ဒီမှာသိသလောက်လေးနဲ. 4 နေရတာဟိဟိ:D:D
  • edited December 2008 Registered Users
    ဟုတ်..အစ်ကိုရေ.
    ကျွန်တော့်မှာ ip change ချင်တာ. change လို့ မရဘူးဖြစ်နေတယ်..
    netsh command နဲ့ ချိန်းဖို့ကလည်း..network card name ကို..
    ဘာပေးထားမိလိုက်မှန်း..မမှတ်မိဘူး..ဖြစ်နေတယ်..
    ...နည်းလမ်း..လေးများ..ရှိဦးမလား.မသိ..


    regards..all!:)
  • edited December 2008 Registered Users
    အင်းအကိုက registry ကိုကလိမိပီကိုး
    အင်းကျနော်လဲခံစားဖူးတယ်ဗျ
    ဟိဟိကဲအကိုတို.ရေကယ်ပါဦးဂျကျနော်တို.ကို
  • edited December 2008 Registered Users
    microsoft site တစ်ခုမှာတော့..အဲလို..registry ထဲ မှားဖျက်မိရင်..

    ''[HKEY_CLASSES_ROOT\Interface\{0000010c-0000-0000-C000-000000000046}]
    @=";IPersist"

    [HKEY_CLASSES_ROOT\Interface\{0000010c-0000-0000-C000-000000000046}\NumMethods]
    @=";4"

    [HKEY_CLASSES_ROOT\Interface\{0000010c-0000-0000-C000-000000000046}\ProxyStubClsid32]
    @=";{00000320-0000-0000-C000-000000000046}"

    အဲဒီ code တွေကို restore.reg နဲ့.သိမ်းပြီး run လိုက်ရင်..fix ဖြစ်မယ်လို့..တော့ပါတယ်.
    ဒါပေမယ့်..ကျွန်တော် .လုပ်ကြည့်တာ..registry ထဲ မသိမ်းဘူး..ဖြစ်နေတယ်..
    တစ်ခုခုများ.လွဲနေသလား..မသိ...ဖြေပေး ကြပါဦးနော်..

    thanks..you.!:71:
  • edited December 2008 Registered Users
    Registry ကြောင်သွားရင် ပြန်ပြင်လို့ ရတဲ့ ဆော့ဝဲတွေ ရှိတယ်။ အဲဒါတွေနဲ့ စမ်းကြည့်ပါလား။:39:
  • edited December 2008 Registered Users
    ဟုတ်..အစ်ကိုရေ.
    RegCure တော့ ရှိတယ်.
    အဲဒါနဲ့.စမ်းကြည့်လိုက်ဦးမယ်..!

    thanks..:71:
  • edited December 2008 Registered Users
    mzရဲ့ ဒီထဲမှာ အဲဒီဆော့ဝဲတွေ ရှိတယ်ဗျ။:)
    http://www.mysteryzillion.org/forums/downloads.php?do=cat&id=3
  • edited December 2008 Registered Users
    nayzaraung wrote: »
    registry ထဲ၀င်ပြီး.network နဲ့ ပတ်သက်တဲ့..ဟာ ကို ဖျက်လိိုက်မိတယ်..
    အခု..စက်မှာ network card နှစ်ကဒ် ရှိတာ..
    အကိုရေ... နဲနဲဉာဏ်မှီသလောက်ပြောကြည့်မယ်နော်... အကို registery ကိုသွားကလိမိတယ်ဆိုတော့... သွားဖျက်မိလိုက်တဲ့လမ်းကြောင်းတော့မှတ်မိမှာပေ့ါနော်... ဒါဆိုရင် တခြားစက်ကိုသွား( networkCard နှစ်ကဒ်တတ်ထားတဲ့စက်ပေါ့ဗျာ ) အဲဒီစက်မှာ.. registery ၀င်။ ပြီးရင် ခုနက မှားဖျက်လိုက်ပါတယ်ဆိုတဲ့လမ်းကြောင်းကိုရောက်အောင်သွား ရောက်ရင် right click >>> export လုပ် ပြီးရင်လမ်းကြောင်းပေး save လုပ်လိုက်။ ပြီးတော့ အဲဒီ File ကို အကိုစက်ထဲထည့်ပြီးတော့ run ချလိုက်ပါလားဗျာ.... အမှားပါရင်ခွင်လွတ်ပါ။ ဤအမှားသည် ကျွန်တော်မသိသေးသော အမှားသာဖြစ်ပါကြောင်း...:77::77::77:
Sign In or Register to comment.