MYSTERY ZILLION တွင် English သို့မဟုတ် Unicode ဖြင့်သာ အသုံးပြုခွင့်ရှိသည်။ ဇော်ဂျီ ၊ ဧရာ စသည်တို့ကို အသုံးပြုခွင့် မရှိ။ Unicode fonts များမှာ Mon3,Yunghkio, Myanamr3 စသည်များ အသုံးပြုနိုင်သည်။ Unicode Guide ကို ဒီမှာ Download ချပါ။ Zawgyi to Unicode Converter
Don't share ebook or software if nobody request. You can find free book websites on here. We are welcome for discussion or asking question instead.

ကယ်ပါဦး

edited January 2009 in Help Desk
mother board clean လုပ်ပြီးပြန် run တော့ (memory text ပြီးတာနဲ့) ပါ၀ါပျက်ပျက်သွားတယ် ဘာဖြစ်တာလဲ ကယ်ပါဦး power supply လဲကောင်းတယ် help.............

မှတ်ချက်များ

  • edited January 2009 Registered Users
  • edited January 2009 Registered Users
    windows 7 မှာVZO run တာနဲ့power ကျသွားတယ် ကူညီပါအုံး:((
  • edited January 2009 Registered Users
    ပရိုဂရမ်တစ်ခုခုနဲ့ crash ဖြစ်နေတယ်ထင်တယ်။ နောက်ဆုံးတင်လိုက်တဲ့ ဆော့ဖ်၀ဲလ်တွေကို ပြန်ဖြုတ်ကြည့် ပြီးတော့မှ အင်စတောလုပ်ပေါ့။ ဒီလိုလုပ်ကြည့်ရင်ရမယ်ထင်တယ်။ ဒါမှမဟုတ် Window 7 က beta version ဆိုတော့မရသေးတာဖြစ်နိုင်တယ်။
  • edited January 2009 Registered Users
    mother board clean လုပ်ပြီးပြန် run တော့ (memory text ပြီးတာနဲ့) ပါ၀ါပျက်ပျက်သွားတယ် ဘာဖြစ်တာလဲ ကယ်ပါဦး power supply လဲကောင်းတယ် help.............
    CPU Fan ပါ၀ါကြိုးတွေဘာတွေတပ်ပြီးပြီလား။ CPU heat တက်လို့ ကျသွားတာလဲဖြစ်နိုင်တယ်။ ဘာသံတွေမြည်သေးလဲ။ Hardware တွေတပ်ထားတာကိုသေချာပြန်စစ်ပြီး ပြန်run ကြည့်ပါ။
  • edited January 2009 Registered Users
    cpu pin puu pe error tat tar par i ya thar pe thz par
  • edited January 2009 Registered Users, Moderators
    မဝင့်ဝါရေ မြန်ဂလစ်ရိုက်ခြင်းကို mz ကတားမြစ်ထားပါတယ်။ မြန်မာလိုဖြစ်ဖြစ် အင်္ဂလိပ်လိုဖြစ်ဖြစ်ရိုက်ပေးပါ။
  • edited January 2009 Registered Users
    Ko Ko Win wrote: »
    ပရိုဂရမ်တစ်ခုခုနဲ့ crash ဖြစ်နေတယ်ထင်တယ်။ နောက်ဆုံးတင်လိုက်တဲ့ ဆော့ဖ်၀ဲလ်တွေကို ပြန်ဖြုတ်ကြည့် ပြီးတော့မှ အင်စတောလုပ်ပေါ့။ ဒီလိုလုပ်ကြည့်ရင်ရမယ်ထင်တယ်။ ဒါမှမဟုတ် Window 7 က beta version ဆိုတော့မရသေးတာဖြစ်နိုင်တယ်။
    power မနိုင်တာကြောင့်ဖြစ်နိုင်ပါသလား?
  • edited January 2009 Registered Users
    mikozan wrote: »
    power မနိုင်တာကြောင့်ဖြစ်နိုင်ပါသလား?
    မဖြစ်နိုင်ပါဘူးခင်ဗျာ. VZO run တာ ကြောင့် power မနိုင်ပဲကျသွားတယ်ဆိုတာ မဖြစ်နိုင်ပါဘူး..
    အဲဒီ VZO install လုပ်တုန်းက တခုခုမှားခဲ့လို့ဖြစ်နိုင်ပါတယ်...
    ပြန်ပြီး install လုပ်ကြည့်လိုက်ပါလား........:D:D:):)
  • edited January 2009 Registered Users
    VZO software ဒေါင်းရမယ့် နေရာလေးပြောပါ။ စမ်းကြည့်ပေးမယ်။
  • edited January 2009 Registered Users
    http://vzochat.com/en/Default.aspx
    Ko Ko Win wrote: »
    VZO software ဒေါင်းရမယ့် နေရာလေးပြောပါ။ စမ်းကြည့်ပေးမယ်။
    thank's
Sign In or Register to comment.