MYSTERY ZILLION တွင် English သို့မဟုတ် Unicode ဖြင့်သာ အသုံးပြုခွင့်ရှိသည်။ ဇော်ဂျီ ၊ ဧရာ စသည်တို့ကို အသုံးပြုခွင့် မရှိ။ Unicode fonts များမှာ Mon3,Yunghkio, Myanamr3 စသည်များ အသုံးပြုနိုင်သည်။ Unicode Guide ကို ဒီမှာ Download ချပါ။ Zawgyi to Unicode Converter
Don't share ebook or software if nobody request. You can find free book websites on here. We are welcome for discussion or asking question instead.

MMGlite တွင် EOT ဖြုတ်သင့်မသင့်

edited January 2009 in Project
IE တွင် page loading အရမ်းကြာလို့ ဖြုတ်သင့်တယ်လို့ ထင်ပါတယ်။ Zawgyi-one ကလည်း မြန်မာ တော်တော်များများရဲ့ စက်ထဲမှာရှိနေပြီလေ။ ဘယ်လိုသဘောရလဲ။

မှတ်ချက်များ

  • edited January 2008 Registered Users
    ဖြုတ်သင့် ပါ တယ် ... GPRS သုံး တာ ဆို တော့ memory / kyat လေ .... နဲ နဲ လေး ချွေတာ ရ တာပေါ့

    kilo
  • edited January 2008 Moderators
    default နဲ့ loading မလုပ်ဘဲနှင့် IE နဲ့ ဖွင့်ကြည့်တဲ့သူတွေကြမှ eot ကို loading လုပ်မလားမေးတဲ့ ခလုတ်လေးထားရင် ဘယ်လိုလဲ။ ခလုတ်နှိပ်တော့မှ css ကို loading လုပ်လို့ရတာဘဲ။

    regards,
    မာ့ခ်
  • edited January 2008 Registered Users
    ဖြုတ်နဲ့.... ဒီတိုင်းပဲကောင်းတယ်... သိပ်မကြာပါဘူး...အဟီး....:d
    ထားလိုက်ပါ...
    စီခရေဇီ
  • edited January 2008 Registered Users
    မဲက အားနည်းနေလို့ ၀င်ရေးလိုက်ပြီ.. :D

    မဖြုတ်ပါနဲ့ဗျာ.. မနှေးပါဘူး... (သိသိသာသာကြီး မဟုတ်ပါဘူး)

    ဒီလိုရှိတယ်.. မဖြုတ်နဲ့ဆိုတာက..
    ကွန်ပျူတာတိုင်းလိုလိုမှာ zawgyi ရှိနေပြီဆိုတာကတော့ ဟုတ်တယ်.. ဒါပေမဲ့ ..
    ဒီလို.. ဒီမှာဆိုရင် တစ်ချို့က နိုင်ငံခြားက သူတို့ သူငယ်ချင်းဆီ၊ ဆွေမျိုးဆီ စာလာပိို့ပြီဆိုရင် မြန်မာလိုပို့လို့ရလားပေါ့ မေးတယ်.. ရတယ်ပြောပြီး.. ပို့ပေးလိုက်တယ်ပေါ့.. ဟိုက unicode ဆိုတာ ဘယ်လို သိတယ်ဆိုရင်တော်သေး။ အဆက်အသွယ်ရ ရုံလောက်သုံးတဲ့လူဆိုရင်.. မသိဖြစ်နေတယ်.. မမြင်ရဘူးပဲ စာပြန်လာတယ်။ အဲ့လိုဆိုရင်..
    ဒီ mz နဲ့သာ စစ်လိုက်လို့ပဲ စာပြန်လိုက်ရတယ်...။
    အဲ့လို.. အဲ့လို.. :67: အဆင်ပြေနေတာ..
    တစ်ခါတစ်လေ ဆိုအောက်မှာ မြန်မာလို မမြင်ရရင် mysteryzillion.com/mmglite နဲ့ စစ်ပါလို့ note တွေဘာတွေ ရေးပေးရတယ်လေ.. eot ဖြုတ်လိုက်ရင်တော့.. :2:
  • edited January 2008
    ကျွန်တော်ကတော့ ဖြုတ်သင့်တယ်ထင်တယ် ... ဘာဖြစ်လို့လဲဆိုတော့
    (၁) အချိန်ကြာတယ်
    (၂) ie မှာပဲရပြီး .. ကျန်တာမှာမရတော့ မျက်နှာလိုက်သလိုဖြစ်နေတယ်
    (၃) font download လုပ်ခိုင်းတာက ပိုသဘာ၀ကျပြီး font developer ကို respect ပေးလို့ရတယ်၊ ဥပမာ - သူတို့ဆိုက်ကို သွားပြီး ဒေါင်းခိုင်းတာမျိုး၊ အညွှန်းထည့်ပေးတာမျိုး၊ ဒီလိုမှ နောင်တစ်ချိန်မှာ သူတို့အတွက်လည်း အကျိုးအမြတ်ရှိနိုင်တယ်
  • edited February 2008 Administrators
    :D:D
    MMGlight ဆိုတာ gmail ကို ပေါ့ပေါ့ပါးပါးနဲ့ မြန်မာလို သုံးစေခြင်တာမဟုတ်လားလို့၊ ပေါ့ပါးမှုကတော့ Gmail classic ကြီးထက်တော့ပေါ့တာ အမှန်ဘဲ၊ အဲမြန်မာလို သုံးစေခြင်တာဆိုရင်တော့ eot ထည့်တာ နိုင်ငံခြားက မြန်မာတွေအတွက် အဆင်အပြေစေဆုံးပါဘဲ၊ တချို့ရုံးမှာ တစ်လတစ်ခါ စက်ကို ဘာ software တွေသွင်းထားသလဲဆိုပြီး စစ်တတ်ကြပါတယ်၊ ဖောင့်တောင်မှ သူတို့ မသိတာဆိုရင် virus ပါနိုင်သလား ဘာလားဆိုပြီး အလုပ်ရှုပ်တတ်ပါတယ်၊ နောက် စာကြည့်တိုက်တွေမှာ သုံးရတဲ့ ကျောင်းသားတွေဆိုရင် eot လေးမှ လုပ်မပေးထားရင် တော်တော်အဆင်မပြေကြပါဘူး၊
    ဒါလောက်ပါဘဲ ... ကျေးဇူးတင်ပါတယ်။ :77:
  • edited February 2008 Moderators
    ဒီတစ်မျိုးရောဘယ်လိုသဘောရလဲဗျ ကိုစေတန်

    ဒီ ကုတ် loadeot ဆိုတာကို run ရင် font embed လုပ်တဲ့ css ကို html ထဲကို ထည့်ပေးပါတယ်။
    function loadeot(){
     var style = document.createElement('style');
     style.type = 'text/css';
     style.innerHTML =  '@font-face{font-family: Zawgyi-One;font-style: normal;font-weight:  700;src: url("http://www.mysteryzillion.com/eot/ZAWGYIO3.eot");}';
     document.body.appendChild(style);
    }
    
    1. Option box ကလေးထည့် embed eot (make default checked)
    2. whenever user click that checkbox save state in cookie(true / false).
    3. page onload ထဲမှာ check cookie and check is IE then run loadeot.

    Regards,
    Mark
  • edited February 2008 Administrators
    မိုက်တယ်ဗျ .. ရာဟူးမှာ option လေးတွေရွေးပြီး style, color လေးတွေကိုယ်တိုင်ပြောင်းလို့ရတာကို မြင်ပြီးကတည်းက စိတ်၀င်စားနေတာ :P
  • edited February 2008 Administrators
    aTxIvG4001 wrote: »
    ဒီတစ်မျိုးရောဘယ်လိုသဘောရလဲဗျ ကိုစေတန်

    ဒီ ကုတ် loadeot ဆိုတာကို run ရင် font embed လုပ်တဲ့ css ကို html ထဲကို ထည့်ပေးပါတယ်။
    function loadeot(){
     var style = document.createElement('style');
     style.type = 'text/css';
     style.innerHTML =  '@font-face{font-family: Zawgyi-One;font-style: normal;font-weight:  700;src: url("http://www.mysteryzillion.com/eot/ZAWGYIO3.eot");}';
     document.body.appendChild(style);
    }
    
    1. Option box ကလေးထည့် embed eot (make default checked)
    2. whenever user click that checkbox save state in cookie(true / false).
    3. page onload ထဲမှာ check cookie and check is IE then run loadeot.

    Regards,
    Mark

    မိုက်တယ်... glite တစ်ခုလုံး ပြန်ပြင်နေလို့.. အကုန်လုံး ရပ်ထားရသေးတယ်.. ပြီးရင်တော့ အဲလိုထည့်လိုက်မယ်...
  • saturngod wrote: »
    IE တွင် page loading အရမ်းကြာလို့ ဖြုတ်သင့်တယ်လို့ ထင်ပါတယ်။ Zawgyi-one ကလည်း မြန်မာ တော်တော်များများရဲ့ စက်ထဲမှာရှိနေပြီလေ။ ဘယ်လိုသဘောရလဲ။

    :(( အဟင့် ဟင့်... Eot ဆိုတာကို ဘာမှန်းကိုမသိဘူး.... ကျွန်တော့ကို Eot ကဘာလညး်ဆိုတာ ..ပြောပြပါ....
  • edited January 2009 Registered Users
    :(( အဟင့် ဟင့်... Eot ဆိုတာကို ဘာမှန်းကိုမသိဘူး.... ကျွန်တော့ကို Eot ကဘာလညး်ဆိုတာ ..ပြောပြပါ....


    please see the following link :5:

    http://www.w3.org/Submission/EOT/
Sign In or Register to comment.