MYSTERY ZILLION တွင် English သို့မဟုတ် Unicode ဖြင့်သာ အသုံးပြုခွင့်ရှိသည်။ ဇော်ဂျီ ၊ ဧရာ စသည်တို့ကို အသုံးပြုခွင့် မရှိ။ Unicode fonts များမှာ Mon3,Yunghkio, Myanamr3 စသည်များ အသုံးပြုနိုင်သည်။ Unicode Guide ကို ဒီမှာ Download ချပါ။ Zawgyi to Unicode Converter
Don't share ebook or software if nobody request. You can find free book websites on here. We are welcome for discussion or asking question instead.

Blog မှာ Mouse Pointer နောက်က စာသားလိုက်တာ...

edited September 2009 in Blog
Blog မှာ Mouse Pointer နောက်က စာသားလိုက်တဲ့ဥစ္စာဗျာ.. ကုတ်ကရပြီ ဒါပေမယ့် ဘယ်နားမှာထည့်ရလဲမသိလို့ ကျွန်တော်လျှောက်ထည့်ကြည့်တာလည်း အဆင်မပြေဘူးဗျာ..
အဲ့ဒါဘယ်လိုလုပ်ရမလဲ ကျွန်တော့ကို သင်ပေးကြပါအုံး... အားကိုးပါတယ်

မှတ်ချက်များ

  • edited September 2009 Registered Users
    Layout--->Page Elements--->Add a Gadget--->HTML/JavaScript မှာထည့်ပါ။ Title ကတော့ရေးချင်ရေး မရေးချင်နေပေါ့။ တခြားနေရာတွေ လျှောက်မထည့်နဲ့နော် :68: အန္တရယ် ရှိတယ်။
  • edited September 2009 Registered Users
    ကျွန်တော်လည်း အဲလို မျိုး ကုဒ်လေးတွေလိုချင်တယ်။ဘယ်မှာ ရှာ ရမလဲဟင်။ ကျွန်တော်လည်း ဘလော.တခု လုပ်နေလို.ပါ။
  • edited September 2009 Registered Users
    [INDENT]<script language="javascript">
    
    
    // ENTER TEXT BELOW. CAN *NOT* INCLUDE NORMAL HTML CODE.
    var text='[COLOR=#FFFF00][B][/B][/COLOR]WELLCOME TO WAYYAN112';
    
    var delay=[COLOR=#FF0000]40[/COLOR]; // [COLOR=#FF0000]SPEED OF TRAIL[/COLOR]
    var Xoff=[COLOR=#FF0000]0[/COLOR]; // [COLOR=#FF0000]PIXEL COUNT FROM THE LEFT OF THE CURSOR[/COLOR] (- VALUES GO TO LEFT)
    var Yoff=-[COLOR=#FF0000]30[/COLOR]; // [COLOR=#FF0000]PIXEL COUNT FROM THE TOP OF THE CURSOR[/COLOR] (- VALUES GO UP)
    var txtw=[COLOR=#FF0000]14[/COLOR]; // [COLOR=#FF0000]AMOUNT OF PIXEL SPACE EACH CHARACTER OCCUPIES[/COLOR]
    var beghtml='<font color="[COLOR=#FF0000]#00436e[/COLOR]"><b>'; // OPTIONAL HTML CODE THAT EFFECTS WHOLE TEXT STRING SUCH AS[COLOR=#FF0000] FONT COLOR[/COLOR], SIZE, ETC.
    var endhtml='</b></font>'; // END HTML CODE. MOSTLY USED IF ABOVE SETTING IS USED.
    
    //********** [COLOR=#33FF33]NO NEED TO EDIT BELOW HERE[/COLOR] **********\\
    
    ns4 = (navigator.appName.indexOf("Netscape")>=0 && document.layers)? true : false;
    ie4 = (document.all && !document.getElementById)? true : false;
    ie5 = (document.all && document.getElementById)? true : false;
    ns6 = (document.getElementById && navigator.appName.indexOf("Netscape")>=0 )? true: false;
    var txtA=new Array();
    text=text.split('');
    var x1=0;
    var y1=-1000;
    var t='';
    
    for(i=1;i<=text.length;i++){
    t+=(ns4)? '<layer left="0" top="-100" width="'+txtw+'" name="txt'+i+'" height="1">' : '<div id="txt'+i+'" style="position:absolute; top:-100px; left:0px; height:1px; width:'+txtw+'; visibility:visible;">';
    t+=beghtml+text[i-1]+endhtml;
    t+=(ns4)? '</layer>' : '</div>';
    }
    document.write(t);
    
    function moveid(id,x,y){
    if(ns4)id.moveTo(x,y);
    else{
    id.style.left=x+'px';
    id.style.top=y+'px';
    }}
    
    function animate(evt){
    x1=Xoff+((ie4||ie5)?event.clientX+document.body.scrollLeft:evt.pageX);
    y1=Yoff+((ie4||ie5)?event.clientY+document.body.scrollTop:evt.pageY);
    }
    
    function getidleft(id){
    if(ns4)return id.left;
    else return parseInt(id.style.left);
    }
    
    function getidtop(id){
    if(ns4)return id.top;
    else return parseInt(id.style.top);
    }
    
    function getwindowwidth(){
    if(ie4||ie5)return document.body.clientWidth+document.body.scrollLeft;
    else return window.innerWidth+pageXOffset;
    }
    
    function movetxts(){
    for(i=text.length;i>1;i=i-1){
    if(getidleft(txtA[i-1])+txtw*2>=getwindowwidth()){
    moveid(txtA[i-1],0,-1000);
    moveid(txtA[i],0,-1000);
    }else moveid(txtA[i], getidleft(txtA[i-1])+txtw, getidtop(txtA[i-1]));
    }
    moveid(txtA[1],x1,y1);
    }
    
    window.onload=function(){
    for(i=1;i<=text.length;i++)txtA[i]=(ns4)?document.layers['txt'+i]:(ie4)?document.all['txt'+i]:document.getElementById('txt'+i);
    if(ns4)document.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);
    document.onmousemove=animate;
    setInterval('movetxts()',delay);
    }
    </script>
    [/INDENT]
    
    မှတ်ချက်- သူများဆီက ကူးထားတာ :D
  • edited September 2009 Registered Users
    sharpboy wrote: »
    Blog မှာ Mouse Pointer နောက်က စာသားလိုက်တဲ့ဥစ္စာဗျာ.. ကုတ်ကရပြီ ဒါပေမယ့် ဘယ်နားမှာထည့်ရလဲမသိလို့ ကျွန်တော်လျှောက်ထည့်ကြည့်တာလည်း အဆင်မပြေဘူးဗျာ..
    အဲ့ဒါဘယ်လိုလုပ်ရမလဲ ကျွန်တော့ကို သင်ပေးကြပါအုံး... အားကိုးပါတယ်


    ကုဒ်က ရလို့ ထည့်တာ က ဟုတ်ပါပြီ.. ဘလော့လုပ်တယ် ဆိုတာက.. ဘယ်မှာ လုပ်ထားတာလဲ..ဆိုတာ တော့ ပြော သင့်တာပေါ့နော်... ဒါမှ အတိအကျ ဘယ်နားမ၊ှာ ထည့်ပါ လို့ ပြောလို့ ရမှာလေ.. (ဥပမာ. Worldpress တို့.. myanmarblggers တို့လိုပေါ့နော်..)... အဲဒီလို အတိ အကျ ပြောလို့ရင် လည်း.. .ဘယ်နားမှာ ထည့်ရမယ် ဆိုတာကိုတော့.. ကျွန်တော်က သိမှာ ဟုတ်ဘူးနော်..:P.......သိတဲ့သူတွေ ပြောပါလိမ့်မယ်.....ကျွန်တော် သိတာ ဆိုရင်..တော့.. ပြော ပြ မှာ..ပေ့ါနော်.....:D:D
  • edited September 2009 Registered Users
    kolin wrote: »
    [INDENT]<script language="javascript">
    
    window.onload=function(){
    for(i=1;i<=text.length;i++)txtA[i]=(ns4)?document.layers['txt'+i]:(ie4)?document.all['txt'+i]:document.getElementById('txt'+i);
    if(ns4)document.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);
    document.onmousemove=animate;
    setInterval('movetxts()',delay);
    }
    </script>
    [/INDENT]
    
    မှတ်ချက်- သူများဆီက ကူးထားတာ :D

    အဲဒီကုဒ် ကလေး တွေ ကိုတော့ ကျွန်တော်လည်း ယူထားလိုက်ပြီဗျာ...ကျေးဇူးတင်ပါတယ်..
    အဲ..တခါတည်း ပြန်မေးလိုက်အုံးမယ်.. ကျွန်တော်ဘလော့က mmgenius.com နဲ့ လုပ်ထားတာ.. အဲဒီကုဒ် ကို..ဘယ်နား မှာ..ဘယ်လိုထည့်ရမလဲ..နော်.. သိရင်ပြောပေး ကြအုံးနော်........ကိုကိုတို့...မမတို့............:6::6:
  • edited September 2009 Registered Users
    တခြားသူတွေ Code တွေကူးထားရင် WELLCOME TO WAYYAN112 ဆိုတာကို ပြောင်းထည့်ရမှာနော် (အဲဒါက ဝေယံ112) အတွက် အဲဒီနေရာမှာ Mouse Pointer နောက်က လိုက်စေချင်တဲ့ စာသား အစားထိုးရမှာ။ အနီရောင် နဲ့ ရေးထားတာတွေကိုလဲ ပြောင်းရေးလို့ ရသည်ဟု သိရသည်။ ကျွန်တော်ရေးထားတာက Blogger.com မှာထည့်ဖို့ တခြားမှာဆိုရင်တော့ မသိပါ၊ သိသူများက ဖြေပေးပါ။ ဦးဦး.. ဒေါ်ဒေါ်.. ကိုကို.. မမတို့..:106:
  • edited September 2009 Registered Users
    ကျေးဇူးတင်ပါတယ်ခင်ဗျာ
    ကျွန်တော်ဆိုဒ်ထဲမှာ မောက်ထဲမှာ စာတန်းလေးပြေးတာအောင်မြင်စွာ လုပ်လို.ရသွားပြီခင်ဗျာ။
    အဲဒီအတွက် ကုဒ်တွေ သူများဆီက ကူးလာပေးတဲ.အကို ကြီးကို ကျေးဇူးတင်ပါတယ်ခင်ဗျာ။:d:d
  • edited September 2009 Registered Users
    ကျေးဇူးတင်ပါတယ်ခင်ဗျာ
    ကျွန်တော်ဆိုဒ်ထဲမှာ မောက်ထဲမှာ စာတန်းလေးပြေးတာအောင်မြင်စွာ လုပ်လို.ရသွားပြီခင်ဗျာ။
    အဲဒီအတွက် ကုဒ်တွေ သူများဆီက ကူးလာပေးတဲ.အကို ကြီးကို ကျေးဇူးတင်ပါတယ်ခင်ဗျာ။:d:d
  • edited September 2009 Registered Users
    ကျွန်တော်လည်း အဲလို မျိုး ကုဒ်လေးတွေလိုချင်တယ်။ဘယ်မှာ ရှာ ရမလဲဟင်။ ကျွန်တော်လည်း ဘလော.တခု လုပ်နေလို.ပါ။

    http://www.dseffects.com/scriptsfx/DS_CursorTrailerText/DS_CursorTrailerTextCG.html မှာပါ ကြိုက်သလိုပြောင်းလို့ရပါတယ်..
  • edited September 2009 Registered Users
    kolin wrote: »
    Layout--->Page Elements--->Add a Gadget--->HTML/JavaScript မှာထည့်ပါ။ Title ကတော့ရေးချင်ရေး မရေးချင်နေပေါ့။ တခြားနေရာတွေ လျှောက်မထည့်နဲ့နော် :68: အန္တရယ် ရှိတယ်။

    ကျွန်တော်လည်း အစ်ကိုပြောတဲ့အတိုင်းပဲထည့်တာပါ ဒါပေမယ့် မရဘူးဗျာ ဘာမှမထူးဘူး..
    <script language="JavaScript">
    var author="www.dseffects.com";
    var text="Have a nice day!";
    var textfont="arial";
    var textstyle="bold";
    var textsize="16";
    var textcolor="c0c0c0";
    var distance="9";
    var regkey="";
    </script>
    <script src="DS_CursorTrailerText.js"></script>
    ကုတ်တော့မမှားလောက်ပါဘူးနော်... ကျွန်တော်က Blogger.com မှာလုပ်တာပါ
  • edited September 2009 Registered Users
    <script language="JavaScript">
    var author="www.dseffects.com";
    var text="Have a nice day!";
    var textfont="arial";
    var textstyle="bold";
    var textsize="16";
    var textcolor="c0c0c0";
    var distance="9";
    var regkey="";
    </script>
    <script src="http://www.dseffects.com/scriptsfx/DS_CursorTrailerText/DS_CursorTrailerText.js"></script>                      
    
    ဒီလို ပြောင်းပြီး ထည့်ကြည့်ပါလား..........
  • Registered Users
    ကိုရေ ကျနော်လဲ အဲကုဒ်ထည့်ချင်တယ်ဗျ. ဘယ်နေရမှာထည့်ရမှာလဲ.. weebly.com ကို၀က်ဆိုက်လုပ်ကြည့်နေတာဗျာ
Sign In or Register to comment.